Aanbod

Voorbereiding vertrek

Er komt veel kijken bij vertrek naar het buitenland. Als je met je partner of kinderen gaat, heeft ieder ook weer eigen ideeën en behoeften. Het is belangrijk om weloverwogen keuzes te maken voor jezelf en voor anderen. Ik help je graag in dit proces.

Voorbereiding vertrek

begeleiding tck's

Ben jij een third culture kid (tck) en zit je met vragen als: “Wie ben ik?” of “Waar hoor ik eigenlijk thuis?” Dan ben je zeker niet de enige! Of misschien heb je last van somberheid, angst of vragen over je identiteit en zou je hier graag eens over willen praten. Neem dan gerust contact op voor een vertrouwelijk gesprek om te kijken hoe ik je daarbij kan helpen. Dit kan ook in het Engels als dat makkelijker voor je is.

debriefing en begeleiding bij terugkomst

Terugkomen is soms ingewikkelder dan vertrekken. Een debriefing kan helpen om terug te kijken op je ervaringen en een nieuwe start te maken. De periode rond terugkomst vergt veel veerkracht. Dit is een tijd waarin soms relaties onder druk komen  te staan en psychische klachten kunnen ontstaan. Tegelijkertijd biedt deze periode ook mogelijkheden om te groeien in een nieuwe setting. Heb je interesse in debriefing of andere begeleiding rond het settelen in Nederland, neem dan vrijblijvend contact op.