Over mij

Mijn naam is Mieke van Twillert. Ik ben psycholoog en heb met mijn man en kinderen 17 jaar in Centraal Azië gewoond. Sinds 2016 zijn we weer terug in Nederland. Mijn kennis en ervaring wil ik graag gebruiken om jou te begeleiden!

Voordat we naar Centraal Azië vertrokken, heb ik de opleiding psychologie gedaan met als specialisatie kinder- en jeugdpsychologie. Ik heb daarna gewerkt in de kinderpsychiatrie en het speciaal onderwijs.
In 1999 vertrokken wij met onze oudste dochter naar Centraal Azië. Daar zijn ook onze andere twee kinderen (een dochter en een zoon) geboren. De jaren daar waren heel dynamisch: ik was moeder, gaf les aan de kinderen, begeleidde expats en hun kinderen in verschillende landen en was betrokken bij projecten voor het verbeteren van psychologische hulp voor de lokale bevolking.
Toen wij in 2016 terug naar Nederland kwamen, was dat een grote verandering voor ons gezin. Ik heb toen aan den lijve ondervonden wat de impact van zo’n transitie is op ouders en kinderen.
Vanaf die tijd heb ik mijn ervaring ingezet voor de psychologische begeleiding van expats en tck’s. Hiernaast werk ik als Praktijkondersteuner GGZ in een huisartsenpraktijk.
 
Ik ben geregistreerd bij het NIP, de vereniging POH-GGZ en het SKJ.
 

Voel je vrij om contact op te nemen via het contactformulier, ook als je alleen een vraag hebt.

Mieke